Kontorsstäd underlättar i Stockholm

Tid är en viktig tillgång för egna företagare. Varje ej inkomstbringande uppgift gör att man missar pengar. Kanske vore kontorsstäd i Stockholm inte så tokigt.

Karin gäspade högt medan vattnet rann från kranen ner i skurhinken. Dagen hade blivit lång då bokföringen blivit tokig och hon inte hittat felet med det samma. Men nu var det bara städningen kvar så skulle hon gå hem. Visst kunde hon ta tag i detta imorgon men rutiner var viktiga i hennes vardag så hon gjorde det nu.

Med pekfingret knäppte hon av ljuset och låste sedan ytterdörren. Tänk att när en sak krånglar så följer strax andra problem. Hon hade givetvis lyckats att stöta omkull hinken så toalettgolvet hade stått under vatten. Klockan visade tjugo noll noll. Nu skulle hon inte hinna tvätta. Kanske behövde hon ta hjälp med kontorsstädningen.

Kontorstäd – en lättnad för företagare

Redan när Karin slog upp ögonen dagen efter hade hon bestämt sig. Hjärnan hade tydligen bearbetat funderingen under natten. Hon hade hört väl om ett företag som gjorde kontorsstädning i Stockholm och bestämde sig för att be dem om en offert. Det var viktigt att de var bra men det gick inte att bortse från att priset var en avgörande faktor.

Det fanns möjlighet för städfirman ta uppdraget på kontoret. I början ville Karin bara ha hjälp en gång i veckan för att se om det passade. Byta soppåsar och sånt kunde hon klara själv och det gick alltid att ändra sig senare om hon ville ha mera hjälp. Hennes beslut hade gjort att allt kändes lättare att klara av.

Publicerat den
Kategoriserat som Kontor