Om

Renlighet är en dygd. Det gamla ordspråket ger oss en sanning om hur viktig städning är. Genom att hålla rent och fräscht omkring oss så blir vi piggare, vi mår bättre, vi upplever att våra hem känns med inbjudande och vi tar även bort risken för en massa sjukdomar som kommer av sämre hygien. Trots vetskapen om allt detta så väljer många att, in i det sista, undvika att plocka fram dammsugaren, skurmoppen och disktrasan.

Det är jobbigt att städa och det är ett projekt som tar tid. Tid som man kanske hellre skulle vilja lägga på annat. En nyckel i detta är faktiskt att skapa sundare rutiner – och följa dessa. Många familjer skulle exempelvis må bättre av att städa lite oftare – men i mindre skalor – än vad man gör idag. Genom att hela tiden plocka undan, städa vissa områden och hålla efter så slipper man de där gigantiska projekten som tar både tid och kraft från en. Det är ett tips.

Ett annat tips handlar om att ta professionell hjälp. Allt sedan Rut-avdraget såg dagens ljus så har fler familjer sett ett värde i att använda detta generösa skatteavdrag för professionell städning av hemmet. Det som tidigare varit förknippat med skuldkänslor är idag lite av var mans sak. Genom professionell hemstädning så köper man sig mer tid över till annat och man kan – som familj – prioritera andra, viktigare saker. I en tid där livspussel är ett frekvent använt ord så kan hemstädning i en professionell regi vara den avgörande biten. Det fina med just den lösningen är att städföretagen idag är väldigt flexibla och anpassar sina tjänster nästan fullt ut mot kundens krav och behov. Det gör skillnad.

Vi som arbetar med sidan har lång erfarenhet av städning och vi har både drivit – och driver – egna städföretag. Utöver detta så är vi även medlemmar i olika familjer och vet av den anledningen att det skiljer sig från att städa hemma och att städa hos någon annan. Vi ska på den här sidan dela med oss av alla våra samlade erfarenheter och, genom detta, öka din kunskap. Vi ska få dig att se på städning med helt nya ögon. Välkommen hit.