Flyttstädning Gävle | Många anledningar att flytta till Gävle

Gävle är en stad som bjuder på stor variation när det kommer till nöje och aktiviteter. Det finns gott om anledningar att flytta dit. Vi listar några.

Många anledningar att flytta till Gävle

Gävle är en stad som bjuder på stor variation när det kommer till nöje och aktiviteter. Det finns gott om anledningar att flytta dit. Vi listar några.

Boulognerskogen

En vacker park med både stora lövträd och små sjöar. Här finns även en scen där det är olika konserter och festivaler på sommaren. I Boulognerskogen kan man gå runt och flanera, äta på något mysigt café eller bara göra ingenting.

Bönan

Det här gamla fiskeläget ligger en bit utanför Gävle. Här finns rökeri och cafe. Det är en mycket vacker plats där man kan gå runt och njuta. De flesta åker hit på våren och sommaren men det kan även vara intressant och mysigt att besöka Bönan på vintern.

Furuviksparken

Furuviksparken är en nöjespark nära Gävle där man kan åka karuseller, se på djur, äta och tittapå konserter. De har öppet på sommaren och även runt Halloween. Nöjesparken passar bra för den med små barn.

Gävle konserthus

På Gävle Konserthus kan man ta del av mycket olika slags musik. Här spelas både symfoni och rock. Även byggnaden är sig är vacker och utanför kan man se Carl Milles fina skulpturer. Konserthuset har även en bar så att man kan ta sig ett glas öl eller vin i pausen.

Enkelt att ta sig hit

Gävle ligger faktiskt bara ynka 1,5 timme bort från Stockholm med tåg. Det går ännu fortare om man väljer att köra bil. Arlanda, som ligger mellan Stockholm och Uppsala, är också förhållandevis när om man vill flyga ut i världen.

Lätt att flytta i Gävle

Skulle du vilja flytta runt i Gävle så finns det bra hjälp att tillgå. Du kan enkelt anlita flyttstädning i Gävle. Behöver du hyra bil eller anställa någon som hjälper dig att bära tunga flyttkartonger så finns det gott om alternativ.

Vi tror du kommer trivas i Gävle!