Speciell städhjälp i Stockholm

De moderna städfirmorna idag jobbar miljövänligt och har stora kunskaper i hygien. Det gör det enkelt att hyra in städhjälp i Stockholm för olika tillfällen.

Familjen Andersson hade sedan många år tillbaka använt sig av städhjälp i Stockholm. Både när det gällde hemmet men även på det företag som paret drev. Det hade börjat som en tillfällig lösning då de byggde upp verksamheterna och barnen var små. Det fanns helt enkelt inte tid att städa. De lediga stunderna var heliga för familjen som då hade gemensamma aktiviteter och kvällsmys. Sedan kunde de helt enkelt inte gå tillbaka till att städa igen. Och varför skulle de sluta använda firman? Det kostade inte mycket då de hade rut-avdraget och ingen av dem gillade att städa.

Familjens städhjälp i Stockholm imponerar

I byggnaden där pappa Kent hade sitt företag fanns flera garage som aldrig används. Nu var det hög tid att fixa iordning dem för uthyrning. Bara tanken på att städa tog emot. Skulle han verkligen utsätta någon av de anställda för det? Garaget hade stått tomt i många år och var väldigt smutsigt. Kent skojade med Krister från städfirman, att de kunde få ta hand om garagen, och blev förvånad när de faktiskt gjorde sådana jobb. Kunde han ha sån tur? Isåfall fanns inget att fundera på. Utan att ge det någon betänketid tog han fram mobilen och tryckte på städfirman i kontaktlistan. Veckan efter var garagen färdigstädade och några målare kom för att måla. Sedan kunde garagen hyras ut och bli en välkommen intäkt för företaget.