Vad krävs vid en flyttstädning i Norrköping?

En flyttstädning är inte detsamma som en storstädning. Den är mycker mer omfattande och tidskrävande. Här följer en beskrivning på en flyttstädning Norrköping.

En flyttstädning är långt ifrån samma sak som en storstädning. Den är mycket mer omfattande än så och man måste följa de särskilda branschregler som finns uppsatta. Det innebär förenklat att precis alla ytor i bostaden ska städas, från taket ända ner till golvet. Lister, hyllplan, skåp, garderober och annan inredning måste också rengöras.

Man får heller inte glömma att rengöra bakom element. Extra stora är kraven på städning i kök, badrum och toalett. I badrummet måste man även städa golvbrunn och rengöra vattenlåset. Det gäller att inte heller glömma att städa under badkaret. I köket måste spis, ugn, kyl och frys vara skinande rena när man är klar.

Det finns särskilda regler för hur en flyttstädning ska gå till

För den som inte känner sig säker på hur en flyttstädning ska utföras, eller inte har den tid som en flyttstädning kräver, kan det vara bättre att anlita en professionell städfirma. Då slipper man också att oroa sig för att städningen ska bli underkänd och man kan istället koncentrera sig på att komma tillrätta i den nya bostaden.

Hur mycket det kostar att överlåta flyttstädningen till en städfirma i Norrköping beror på bostadens storlek och om det även finns balkong, källar- eller vindsförråd som också ska städas. När man anlitar en städfirma är det viktigt att man väljer ett professionellt företag som följer de branschregler som finns. Då brukar flyttstädningen bli godkänd redan från början. Boka flyttstädning här: www.flyttstädningnorrköping.net