Slå dig fri från städtvånget

Till dess att tekniken har utvecklats så att du kan ha dina egna städrobotar kan du alltid välja att ta emot städhjälp från riktiga människor. Du slipper i alla fall ta hand om städningen själv.

Vi lever i en värld där robotarna tar över mer och mer. Se bara på robotdammsugaren. I en galax långt, långt borta var detta ett faktum redan för väldigt länge sedan. I Star Wars hade robotarna, droiderna, en betydelsefull roll både för jedis men också för vanligt folk i vardagen. I vår egen galax och på vår egen planet har vi ännu inte riktigt kommit så långt dock. Här behöver du fortfarande göra mycket själv. Som att städa. Eller måste du verkligen det? Svaret är nej, åtminstone så länge det faktiskt finns de som städar till yrket. Den tjänsten innebär trots allt att du inte behöver vänta på robotarnas intåg för att ha en kontinuerligt ren bostad utan att behöva lyfta ett finger.

Du har annat att göra

För ärligt talat, du har nog bättre saker för dig där hemma än att städa. Framför allt eftersom behovet av att städa är någonting som egentligen aldrig försvinner. Det bara börjar om. Visst hade du egentligen velat ha tid för att läsa en bok, kolla på en film eller gå ut och ta en promenad med någon du tycker om? Sådant som ofta får stå till sidan på grund av den tryckande känslan att det behöver städas. Tänk om någon annan hade kunnat göra dig fri från den känslan. Läs mer om städning på denna hemsida: städningstockholm.net